Заслужена оценка за качество в престижен конкурс
15.05.2013 г.
Органична маска за сияйна кожа с масло от морски зърнастец (облепиха) и Хиалуронова киселина BIO2YOU е сред продуктите получили престижната награда "Грижа за кожата 2013" във Великобритания.
Очакваме Свети Валентин!
01.02.2013 г.
Февруари - месецът на любовта, и ние, като всяка година го очакваме с нетърпение. Сега след дългия зимен сън се пробужда любовта, хората си казват мили думи, подаряват си цветя, подаръци, поздравителни картички и са безкрайно романтични. Любовта е навсякъде, и ние искаме да подарим радост на близките си и да прекараме времето си в романтична атмосфера.
Био козметика с облепихово масло помага при изгаряния и рани
09.11.2012 г.
Списание Beauty Woman (27бр./ 2012г.), в специализираната рубрика Medical запозна читателите с лечебната сила на облепиховото масло – основен компонент в козметична линия BIO2YOU. В интервю д-р Ваня Балева, хирург-онколог в Междуобластен диспансер по онкологични заболявания – гр. Пловдив, споделя лични наблюдения и резултати в грижата за здравето и красотата на кожата, възможни при обединяване на лечебната сила на природата и постиженията на науката.
BIO2YOU зае 1-во място в Номинациите „отстраняване на несъвършенства” с Oрганичния серум за лице Oмега 3-6 антидепресант
20.01.2012 г.
Обявен е победителят в конкурса "Награда на годината" на списание SHAPE.
Номинираните с награда Еми получиха ексклузивни продукти BIO2YOU
02.10.2011 г.
Номинираните с награда Еми получиха ексклузивни продукти BIO2YOU.